گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه به استان البرز سفر کرد| تأکید اژه‌ای بر ضرورت ساماندهی زندان‌های البرز

  • کد خبر: ۱۵۷۵۶۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
رئیس قوه قضائیه به استان البرز سفر کرد| تأکید اژه‌ای بر ضرورت ساماندهی زندان‌های البرز
رئیس قوه قضاییه گفت: به منظور تسهیل امور مردم بومی و مراجعان، در جهت ساماندهی زندان‌های مستقر در استان البرز، اقداماتی را ترتیب خواهیم داد؛ برخی از زندان‌های مستقر در این استان باید هرچه زودتر جابجا شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در بدو ورود به استان البرز، با تشریح برنامه‌های نوزدهمین سفر استانی هیئت عالی قضایی اظهار داشت: استان البرز با توجه به تراکم و ترکیب جمعیت و خط مواصلاتی با استان‌های دیگر، مسائل مختص خود را دارد که ضرورت دارد این مسائل را با همکاری مسئولان استانی با عنایت به تدابیر و اولویت‌هایی که از پیش در نظر گرفته شده، تا حد مقدور مرتفع کنیم.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: برخی مسائل در استان البرز، مستقیما مربوط به قوه قضائیه است و برخی از موضوعات نیز اگرچه مستقیما به قوه قضائیه ارتباط پیدا نمی‌کند، اما دستگاه قضایی می‌تواند در راستای رفع آن‌ها کمک‌کار سایر دستگاه‌ها باشد که از جمله این مسائل می‌توان به موضوع حاشیه‌نشینی اشاره کرد.

رئیس عدلیه یکی از موضوعات مبتلابه در استان البرز را موضوعات محیط‌زیستی دانست و گفت: در راستای رفع مسائل محیط‌زیستی مرتبط با استان البرز، تمهیداتی صورت گرفته است که در مراحل پایانی قرار دارد و برخی از اقدامات دیگر در این راستا نیز باید آغاز گردد.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به موضوع ساماندهی زندان‌های مستقر در استان البرز گفت: در راستای تسهیل امور مردم بومی و مراجعان، در جهت ساماندهی زندان‌های مستقر در استان البرز، اقداماتی را ترتیب خواهیم داد؛ برخی از زندان‌های مستقر در این استان باید هرچه زودتر جابجا شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای همچنین بیان داشت: در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان البرز، مسئولان قضایی به شهرستان‌های مختلف این استان سفر می‌کنند و از نزدیک با مسائل و مشکلات حوزه‌های مختلف قضای آشنا می‌شوند و در جهت رفع آن‌ها اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بدو ورود رئیس قوه قضاییه به استان البرز، طی آئینی «زهرا نیکخواه بهرامی» فرزند شهید مدافع حرم «ابراهیم نیکخواه بهرامی»، ورود رئیس قوه قضاییه به استان البرز را خیر مقدم گفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->